debstyles logo website

  

Kennemer theater in Beverwijk

Categorie: Bar Lobby

Realisatie: November 2018

De opdracht:

Een metamorfose creëren voor de bar en de lobby van het Theater zodat de bezoekers in een warme en sfeervolle ruimte onthaald worden voor een echt avondje uit.

We hebben om dit te realiseren de bar verplaatst naar een andere plek in de ruimte met een hele nieuwe look and feel, hierdoor is er meer gelegenheid gekomen voor allerlei gezellige hoge en lage zitjes.
Bij het ontwerpen van de bar hebben we gekozen voor een barblad met verhogingen waardoor er een betere routing is ontstaan en men bij drukte makkelijker en sneller bediend kan worden. De wanden zijn aangekleed met verschillende soorten speciaal ontworpen behang wat een hele eigentijdse en persoonlijke sfeer geeft aan het theater. Daarnaast hebben we mooie lambrisering gemaakt van houten delen om de enorme lange wand meer allure te geven. De afstyling met een mix van verschillende mooie luxe stoelen, bankjes en bijzet-tafels en niet te vergeten de prachtige lampen van gekleurd glas maken het een heel dynamisch geheel.

https://www.kennemertheater.nl