Paviljoen Zeezicht in Castricum aan zee

Realisatie: Mei 2023

De opdracht:
De opdracht was om een geheel nieuw interieurconcept te maken voor het grote houten paviljoen op het strand. Het bestaande paviljoen moest worden verplaatst en daardoor was het een goed moment om het gehele interieur onder handen te nemen.

We hebben gekozen voor een licht en fris interieur met warme, zachte maar kleuren die ook gerelateerd zijn aan het strandgevoel zoals het zachte blauw, en de warme abrikoostinten die terugkomen in verschillende soorten tegels die we in de geheel vernieuwde bar hebben gebruikt. De ronde barkasten zijn gekozen vanuit de associatie met de golven van de zee. Daarnaast hebben we van de toiletgroepen een klein sprookje gemaakt zonder de praktijk van het strand uit het oog te verliezen.

Bij de meubelindeling zijn we uitgegaan van verschillende hoogtes om de grote ruimte toch voldoende intimiteit te kunnen geven. Ook hebben we gekozen voor ronde en ovale vormen in de banken om de ruimte mooi te breken.

Lekker genieten aan het strand in dit vernieuwde paviljoen aan de hoofdingang bij Castricum aan zee.

www.strandpaviljoenzeezicht.nl