debstyles logo website

    

Brafoer in Beverwijk

Categorie: Comfort Grand Café

Realisatie: november 2017

De opdracht:

Stoer maar tegelijkertijd ook sfeervol, eerlijk en puur. Dat was de opdracht voor het totaalconcept voor Brafoer in Beverwijk. We hebben een totaal concept ontwikkeld met een goede indeling en routing, veel verschillende hoeken voor de verschillende bijeenkomsten en ten behoeve van de brede doelgroep.

We hebben gewerkt met verhogingen, lage en hoge zithoeken, ook een mooi proeflokaal is gemaakt met een mooi afsluitbare stalen pui. Hier is een nieuw bier-tap concept van Heineken geïntegreerd. Gasten kunnen middels een eigen pasje zelf de verschillende bieren tappen.
De open keuken bij Brafoer is volledig zichtbaar omdat hij achter de grote bar is gemaakt, de keuken scheidt zich van de bar door mooie grote luiken van glas en staal, hierdoor is de keuken ook volledig afsluitbaar mocht dit nodig zijn. Vanaf de bar geeft dit een heel levendig effect, een gevoel wat wij onmisbaar vonden in dit pand.

De sfeer wordt bepaald door natuurlijke en warme elementen. De kleuren die we gebruikt hebben zijn geïnspireerd op de omgeving, we hebben de natuur een grote rol laten spelen omdat er enorm veel ramen zijn tot aan de grond.

Brafoer moest een nieuwe impuls aan Beverwijk geven. Dat is gelukt !

www.brafoer.nl