ID Apart Hotel – Lounge in Amsterdam Sloterdijk

Realisatie: november 2015

In het ID aparthotel mochten wij de grote, leegstaande vergaderruimte omtoveren tot een horecagelegenheid. Deze was er nog niet in dit hotel. Ons uitgangspunt hiervoor was: thuis, ver van huis.

We hebben bij dit interieurontwerp veel aandacht besteed aan het strategisch indelen van de ruimte. Denk aan een grote eilandbar met verhoogd werkeiland, een keuken tegen een lange wand met een speciaal betaalsysteem zodat ook intercontinentale gasten hier altijd terecht kunnen en een mix tussen zitplekken voor gezinnen en flexwerkplekken. Ook hebben we tijdens het interieurontwerp altijd in ons achterhoofd gehouden dat het moet voelen alsof de gast door eigen keuken loopt.

De algehele sfeer is eigentijds huiselijk. Het voelt warm en gezellig aan door alle kleuren en materialen. We hebben in het interieur gebruikgemaakt van oud-groen, doorgelopen rood en oud-blauw. Ook hebben we gebruikgemaakt van Hollandse touches. Denk aan Boerenbont servies en oude tegels die mooi afsteken tegen de designmeubels.

www.amsterdamidaparthotel.com