debstyles logo website

  

Paviljoen de Jongens in Bergen aan Zee

Categorie: strandpaviljoen

Realisatie: Januari 2020

De opdracht:

De opdracht was om een nieuw aangebouwd overdekt terras te integreren bij het binnen gedeelte. Omdat het paviljoen nu een jaar vergunning heeft ontstond de behoefte aan meer zitplaatsen in de winter. We hebben een her-indeling gemaakt om de ruimte optimaal te benutten en bij elkaar te betrekken.

De meubels zijn zo bedacht dat ze per seizoen mee kunnen bewegen zodat er altijd zicht op de zee is en voldoende comfort in de koudere maanden. We hebben een speciaal ontwerp gemaakt voor de lange wand van kokos mozaïek, de kleuren zijn aangepast aan de omgeving en we hebben het op een natuurlijk materiaal laten printen. Lekkere lounge-love seats met uitzicht op zee, lange bankjes voor grotere families. Voor iedere situatie lekker genieten aan zee bij Jongens .

www.dejongensbergenaanzee.nl