debstyles logo website

    

Pannenkoek de appel in Oostzaan

Categorie: toegankelijk trendy biologisch pannenkoeken restaurant in natuurpark 't Twiske in Oostzaan

Realisatie: Maart 2019

De opdracht:

De opdracht was om een trendy biologisch pannenkoeken restaurantconcept te vertalen naar een casual, eigentijds, warm en toegankelijk interieur. Voor dit concept hebben we rekening gehouden met de ligging midden in het natuurgebied ‘t Twiske in Oostzaan, we hebben gekozen voor alleen maar natuurlijke materialen, zo hebben we een bar ontworpen die we hebben bekleed met bamboe wat een enorm warm, intiem en sfeervolle uitstraling geeft in de grote ruimte.

We hebben de bar groot ingezet omdat het restaurant beschikt over binnen en buiten ongeveer 300 zitplaatsen, logistiek is de bar goed doordacht en we hebben een grote afzet ruimte ingebouwd voor bij topdrukte. Natuurlijk isde speelhoek voor kinderen hier ook niet vergeten.

Het doel was om ons te richten op trendy publiek die gezond, verantwoord en biologisch willen eten en drinken waarbij de pannenkoek de boventoon voert naast de andere verantwoorde vlees, vis en vegetarische gerechten. Het is een bezoek waard vinden wij van team Deb.Styles.

www.pannenkoekdeappel.nl