debstyles logo website

    

Wonders eten en drinken - first floor in Schagen

Categorie: gelegenheid voor groeps- bijeenkomsten op de 1e verdieping

De opdracht:

De opdracht was om op de eerste verdieping de ruimte geschikt te maken voor verschillende groeps bijeenkomsten. We hebben de ruimte in tweeën verdeeld door een flexibele scheidingswand te maken van staal die hangt aan het plafond en rolt op stalen wielen waardoor je de zaal naar behoefte heel makkelijk kunt verkleinen en vergroten, afhankelijk van de bijeenkomst. De bar en de achter-kast is helemaal vernieuwd met een stoere en een kleurrijke uitstraling en heeft op de hoekse kanten 2 grote rondingen gekregen inde Wonder’s-stijl waar je leuk en goed aan kunt staan.

We hebben een kleurrijke loungezit gemaakt, hoge en lage zits verdeeld in de ruimte. De tafels zijn in hoogte te stellen dmv een stalen onderstel en kunnen afhankelijk van de bijeenkomst in vergaderstand of feest-stand worden gezet.

De akoestiek is verbeterd door het aanbrengen van een akoestisch spuit plafond. Vloerkleden, herindeling met nieuwe meubels en zitjes en sfeerverlichting hebben de 1e floor een nieuwe eigentijdse en sfeervolle input gegeven waardoor het heel geschikt is voor feestjes en andere bijeenkomsten.