debstyles logo website

    

Spa Zuiver in Amsterdam

Realisatie: juli 2017

De opdracht:

De sfeer van de restaurants moesten we compleet doorbreken met als doel een vernieuwde identiteit creëren met veel oog voor intimiteit, warmte en meer zitplaatsen.

We hebben gekozen voor een mix van materialen met oog voor veel details en kleurgebruik. De langwerpige ruimte met veel diepte was een uitdaging. We hebben het geheel opgedeeld in verschillende niveaus, door gebruik van diversiteit aan meubels, sfeerverlichting, raamstoffering en materialen is er in het buffet restaurant een warme sfeer ontstaan, dit gedeelte is niet bedoeld om te loungen maar echt bedoeld om de enorme klantenkring te kunnen bedienen van een lunch of diner in buffetvorm.   

Van de functionele trap hebben we echt een blinkvanger gemaakt, deze trap verbindt het buffetrestaurant boven met het a la carte restaurant beneden en is vanaf alle hoeken zichtbaar. Het a la carte restaurant heeft een open keuken, vernieuwde bar, nieuwe loungehoeken met verschillende banken en stoelen, prachtige raamstoffering. We hebben een vernieuwd lichtplan ontworpen en gemaakt, geheel in de kleur en de stijl van de restaurants. Eten en loungen bij spa zuiver voelt nu als gezellig, intiem en toch stads.