debstyles logo website

  

Wonder's Eten & Drinken in Bergen NH

Categorie: Restaurant

De opdracht:

Er zijn 5 Wonder’s filialen gemaakt waarvan Wonder’s in Bergen de eerste was. Dit concept is door mijzelf en mijn  partner in 2005 bedacht en tot op heden zijn we hiervan de trotse eigenaars in het mooie kunstenaarsdorp.

Het idee was om een concept te bedenken wat vernieuwend is en op een bepaalde manier tijdloos door kleurgebruik, sfeer beleving en een brede menukaart zodat men van 8 tot 80 jaar zich hier welkom voelen. Bij dit filiaal hebben we gekozen voor veel eerlijke en natuurlijke materialen van leer tot hout, van staal tot koper. De bar neemt een bijzonder plaats in met de rondingen, dit element hebben we later in de andere filialen als herkenbaar element terug laten komen. Het barblad is helemaal bekleed met bladkoper.

We hebben destijds de zaak uitgebroken naar achteren toe waardoor het een diepe zaak is geworden met veel hoekjes achterin.

Het bedrijf heeft veel mooie details en een geweldig overdekt terras, compact, overzichtelijk en een fijne routing.  En natuurlijk bruis ik met mijn team van Debstyles van de ideeën dus de kans dat we Wonder’s in Bergen van tijd tot tijd re-stylen is altijd aanwezig.